top of page

Over ons...

FamilieVos-1.jpg
Wij zijn familie Vos uit Nederland
Ons gezin bestaat uit vader Erwin, moeder Marian en onze dochters Romy (2001) en Merijn (2004).
In 1995 gingen we naar Griekenland voor onze eerste vakantie en we waren meteen verkocht! Jarenlang zijn we in vele uithoeken van dit prachtige land geweest en overal hebben we ervan genoten. Altijd mooi weer, aardige mensen, ontspannen sfeer, goed eten, prachtige landschappen en geschiedenis wachten overal op je.

Over Kreta

Kreta is een onvergetelijk eiland dat de zintuigen niet alleen betovert met zijn indrukwekkende en indrukwekkende landschap, maar ook met zijn geest, ziel, geschiedenis en mensen. Het enige wat u hoeft te doen is een paar dagen doorbrengen met de lokale bevolking. Hun gastvrijheid zorgt ervoor dat je deel uitmaakt van hun cultuur en hun speciale, pure levensstijl.

Wanneer u Kreta bezoekt, wees dan voorbereid om verliefd te worden op dit land van wonderen. Als je hier eerder bent geweest, is dit je tweede thuis.
WhatsApp Image 2018-10-07 at 15.40.33-6.

Over onze villa

woning-768x569.jpg
 
Ons huis ligt in het kleine traditionele dorp Mariou (Zuid-Kreta). Mariou ligt op de berghelling met witgekalkte huizen en straten als labyrinten met uitzicht op de baaien van Plakias en Damnoni.
Mariou ligt in het departement Rethymnon en heeft de charme die u van het landelijke Kreta verwacht. Het dorp ligt op slechts een paar kilometer van Plakias. De stad Rethymnon ligt 27 kilometer ten noorden van Mariou
bottom of page