top of page

Successen moet je delen ...

Aanbieding Vakantie Kreta


Wanneer u via Waardevoorjegeld.nl hebt geïnvesteerd in het project van Mariou Vastgoed, heeft u (met dank aan de ondernemers) recht op een incentive, afhankelijk van de hoogte van het investeringsbedrag. Nu de vakantiewoning helemaal af is en verhuurd wordt, biedt de ondernemer u aan om gebruik te maken van de aangeboden incentive! Want als u heeft geïnvesteerd:

⦁    Tussen € 350 en € 1.999 : krijgt u opgemaakte bedden bij aankomst. ⦁    Tussen € 2.000 en € 9.999 : ontvangt u een restaurantbon van Taverna Mariou (300 meter van de vakantiewoning vandaan) ⦁    Tussen € 10.000 en €49.000: Maakt u een week gebruik van een huurauto bij boeking van minimaal een week Dit aanbod is geldig tot en met 31 december 2019, 23.59 uur


Mocht u hiervan gebruik willen maken, dan kunt u hiervoor (schriftelijk) contact opnemen met Waardevoorjegeld.nl In verband met de wet AVG hebben wij geen namen van investeerders. Met het contact opnemen met Waardevoorjegeld.nl, geeft u toestemming om uw naam door te geven aan de verhuurder van Villa Mariou.

Mocht u niet geïnvesteerd hebben en toch gebruik willen maken van het verhuuraanbod, kijk dan eens op onze website www.villamariou.com De ondernemers hopen u binnenkort een keer te mogen ontmoeten in de villa in Mariou, in het zonnigste deel van Europa, Zuid-Kreta!


bron: successen moet je delen, waardevoorjegeld.nl

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page